Italské octy

Balsamikový ocet z Itálie v Praze. Na pultech našich obchodů najdeme dva druhy balsamikového octa - bílé a tmavé. Bílý ocet se vyrábí z octu bílého vína a vinného moštu z odrůdy hroznů Trebbiano. Kvalitní ocet z Itálie přímo na Váš stůl. Dovážíme také olivy, oleje a mnoho dalších italských specialit. Dbáme vždy na vysokou kvalitu za dostupné ceny pro každého. velkoobchodní sklad Praha s výdejním místem v centru. TOP ceny a slevy v Praze. Nakupte si na Stáčírně online. Nejprodávanější balení na naší Nákupní Galerii je 210g sklo, celé plody. Ty naše dobře chutnají s bazalkou, česnekem, oreganem, petrželkou a estragonem. Plody a informace o využití plodů a poupat v kuchyni. Potřebujete delikatesy k dobrému vínu? Máme také vždy balené ve skleničce, zelené, podivně vypadající kousky, které se velmi často objevují jako náplň ve vypeckovaných olivách. Řada lidí je konzumuje, ale přitom neví, co to vlastně vkládá do úst. Vozíme si je z Francie, oblíbené jsou z Itálie a Španělska Řecka. Připravujte si zeleninové saláty? Vyzkoušejte přidat nerozvinutá poupata květů keře kapary trnité, naložená v soli nebo solném nálevu, případně v solném nálevu s vinným octem. Podle Francouzů nejlepší pocházejí z francouzského Provence a jsou nazývány Nonpareilles. Znamená to nenahraditelné, nebo s ničím nesrovnatelné a asi vědí, o čem mluví. Používají se tedy hodně do salátů, omáček, na těstoviny, pizzu i k různým masům jako je ragú, mleté řízky nebo ryby či jehněčí speciality. V nálevu lze při vaření použít bez úpravy, kvalitnější kapary nakládané pouze v soli je třeba před použitím propláchnout, aby svou chutí nepřehlušily chuť ostatních přísad pokrmu. Mezi jeho další pozitivní vlastnosti patří, že podporuje močopudnost a čistí tak organismus. Otestujte si je se zálivkou na hlávkovém salátu! Hodí se k tučnějšímu masu, ale dobře se kombinují i s rybami a mořskými plody. Doplní pomazánky a studené chuťovky, také teplé zeleninové pokrmy. Šikovně zvýrazníme veškeré rajčatové pokrmy. Při tepelné úpravě kapary do pokrmu vhazujeme spíš ke konci vaření, protože po delší přípravě začínají kapary hořknout. Stačí v pokrmu jen prohřát, jak radí ti nejlepší kuchaři. V kombinaci s bylinkami. Prodáváme samotné v nálevech, často se však s nimi setkáme v podobě náplně. Zelené i černé olivy bez pecky - místo toho naplněné kaparou, srolované ančovičky ve středu s kaparou, to je nejčastější podoby s jakými se můžeme setkat v každém dobrém specializovaném obchodu. Obojí se hodí k doplnění oček rohlíku, sýrových pomazánek a celých jednohubek.